Om klubben

 

 
Modum & Øvre Eiker Airsoftklubb "STF" ble stiftet i 2008, da noen venner gikk sammen for at man ønsket å kunne spille airsoft i organiserte former med spesifike forskrifter og regler. Man søkte dermed opptak som medlem av NASF - (Norges Airsoft Forbund) og ble underlagt forbundets forskrifter på spillsamlinger i klubbregi, noe som ga en moden, seriøs og trygg ramme for velorganisert klubbspill.
 

 
Klubben har etter den gang økt betraktelig i medlemsmasse og er per idag så heldig at vi har et svært oppegående klubbstyre med meget dedikerte medlemmer og ildsjeler som står på for å representere klubbens medlemmer på en god måte.
Denne gode trenden ser vi for oss at fortsetter også i fremtiden og gleder oss til klubbmøter og sosiale sammenkomster.
 

 
Det varierer mellom spill med scenario og enkle speedball type spillvarianter på klubbens spillsamlinger. Dette er noe de fleste kan leve med og det er ikke bare rettet mot en type spill for at flest mulig deltakere skal kunne sitte igjen med en gjevnt over god spillopplevelse. Klubben har som regel et godt oppmøte av klubbmedlemmer på spillsamlinger og forsøker også å flette inn spill med bekjentskaper i andre klubber så ofte det lar seg gjøre. Både gamle kjente og også nye ansikter dukker opp og ønsker å prøve seg på spill i helgene med oss.

Klubben har en medlemsavgift på 300kr hvor NASF-avgiften på 150kr er inkludert. Så 150kr går til klubben. 

Vi spiller for å ha det gøy og spiller både Milsim, Skirmish og Speedball, alt ettersom hva vi føler for. Det viktigste er at vi har det gøy, kommer oss ut i skog og mark, har det sosialt og trivelig i lag.

I klubben nå teller vi ca. 36 medlemmer, lokalisert i Øvre Eiker, Nedre Eiker, Modum, Hønefoss og Drammen.  

Sist oppdatert: 16.05.13